Skip to content

Dizajn štampanog materijala

Flajer2

Naši grafički dizajneri svakodnevno se susreću sa najrazličitijim zahtevima za dizajniranjem jedinstvenog, prepoznatljivog i na oko dopadljivog digitalnog identiteta Vaše kompanije.
Višegodišnje iskustvo, inspirativne ideje, kreativnost i rad sam najmoćnijim grafičkim alatima dovodi do toga da od nas odlazite nasmejani i zadovoljni Vašim digitalnim predstavljanjem.
Mi odradimo kompletnu pripremu i u dogovoru sa Vama, dobijate preporuke za štamparije sa kojima sarađujemo, što garantuje kvalitet konačnog proizvoda.

Ideja je Vaša, sve ostalo je naša briga

Kreiranje potpuno novog vizuelnog identitteta Vaše kompanije ili preoblikovanje i transformacija već postojećeg je naša briga. Uz dogovor sa Vama vršimo kreiranje i uklapanje svake stranice da bude deo jedne celine. Grafičko kreiranje layouta, dizajn naslovne i ostalih stranica, izbor boja, fotografija i fontova, dodavanje sadržaja, prelom, priprema za štampu i konačno sama štampa su naša briga.

A finalni proizvod našeg truda i rada je unikatni vizuelni identitet Vaše kompanije, počev od vizit karti, pa preko memoranduma, koverti, kalendara, kancelarijskog pribora, do rokovnika, nalepnica, privezaka.

vizual